جلسه ی اول دوره زراعت زعفران مربوط به سایت جامع الگویی با عنوان کشت زعفران و موضوعات کود دامی و روش فرآوری آن، پیاز مناسب کشت و کنترل بیماریها و آفات زعفران در زمان کاشت، در محل کانون یادگیری این روستا با حضور مسئول حفظ نباتات شهرستان خانم مهندس ایزدی، کارشناس زراعت مرکز جهاد کشاورزی عسگران خانم مهندس حسینی، مددکار ترویجی روستا و جمعی از بانوان (گروه هدف) برگزار گردید. در این کارگاه آموزشی در مورد انواع کود دامی، خصوصیات هر یک از این کودها از نظر میزان عناصر اصلی موجود درآن و میزان آلودگی به علفهای هرز، لزوم پوسانیدن این کودها و روش ساده و اصولی آن به طور تفصیل صحبت گردید. در ادامه توضیحاتی نیز در مورد آفت کنه و لزوم جلوگیری از انتقال پیاز آلوده از شهرستانهای دیگر و همچنین اطلاع رسانی به واحد حفظ نباتات شهرستان جهت کنترل پیازهای وارداتی به شهرستان از سوی کشاورزان وارد کننده پیاز زعفران و لزوم ضد عفونی پیازها برای جلوگیری از گسترش بیماریهای قارچی در مزارع زعفران صحبت شد.